Fitness & Adventure

Kan du lide motion, friluftsliv, personlig udvikling og teambuilding?

Kan du nikke genkendende til bare nogle af disse, så er Fitness & Adventurelinjen nok noget for dig. Du har faget op til 3 x 2 timer om ugen.

Faget indeholder kanosejlads, klatring, mountainbike, orientering, vandreture, kampsport, crossfit, samt basale friluftsmæssige færdigheder som båltænding og bygning af bivuak. Alt dette sat sammen, så du kommer til at udfordre dig selv fysisk, men også mentalt, både gennem disciplinerne herover, men også i specielt tilrettelagte samarbejdsøvelser.

Frisk luft og aktivitet

Undervisningen foregår ude 95 % af tiden og veksler mellem korte teoretiske oplæg og masser af praktiske øvelser. Har du mod på at prøve at køre mountainbike i høj fart på grusvejene i det naturskønne Salling? At hænge fast i fingerspidserne øverst oppe på den indendørs klatrevæg? At sejle i kano på Skive Fjord? At udfordre dig selv og ikke give op? … Så er det her lige et fag for dig.

Se filmen og hør hvorfor Fitness & Adventure kan være interessant for dig

Hvis du vil have en oplevelse du aldrig glemmer, bør du tilslutte dig Fitness & Adventure på Salling Efterskole. Vi har plads til alle.