Weekender

Fredag kl. 16.00 slutter undervisningen. Du har herefter mulighed for at tilbringe weekenden sammen med kammerater og lærere.

Vi lægger vægt på, at en efterskole er en syv-dages-skole, og at du udnytter denne mulighed for at være sammen i andre sammenhænge end blot de undervisningsprægede. I weekenden oplever mange, at de finder nye venner, da du her er sammen med de andre på en helt ny og anderledes måde.
Du får som weekendelev mulighed for at sætte dit præg på, hvad der skal ske i weekenden. Der er altid masser af tid til afslapning og hygge.

Vi forventer derfor, at du ud over de 4 obligatoriske weekender (ski og gymnastik) tilbringer mindst 4 andre weekender på skolen.

Der er altid 2 lærere på vagt i weekenden, der sammen med eleverne, planlægger weekendens aktiviteter. Hallen og fællesstuen bliver ofte meget brugt her.
Af aktiviteter kan vi nævne Halloween, gyser- og bryllupstema, søskendeweekend, venneweekend, pigeweekend, drengeweekend og meget mere.

Kom tættere på gennem vores videoerbilleder eller bare gå på opdagelse rundt på skolen

Drengene og pigerne har hver for sig lavet denne "musikvideo" til hinanden.

Drengenes "musikvideo" til pigerne

Pigernes "musikvideo" til drengene