Oplev skolen

Stemningen

Fagligt og socialt har du mulighed for at blive den bedste version af dig selv på Salling Efterskole. Faktisk har flere af os aldrig dyrket gymnastik før, så forestil dig lige vores rejse sammen. Hvor sjov og hård den har været, og hvor vildt den har styrket vores udvikling og fællesskab.

Livet på skolen

Faciliteter

De fleste værelser er 2- mandsværelser med eget toilet og mange også med eget bad. De 2-mandsværelser uden eget bad, deler med gangen. Baderummene er opdelt i rum for sig, hvilket giver privatliv. Vi har nogle få 4 personers-værelse, hvor man har eget toilet, men også deler bad med gangen. Værelserne er kønsopdelte og vi har både kønsopdelte og blandede gange – du får selv mulighed for at ønske hvilken type gang du vil bo på. På hele skolen er der trådløst internet.

Udover hyggestuer i elevfløjene, har vi også en stor fællesstue. Fællessstuen har pool-bord, billard, fodboldspil TV, DVD og Nintendo Wii. Derudover er der mange forskellige brætspil.

Af andre faciliteter har vi bl.a. et helt nyt springcenter, lækre udendørsarealer, kunstgræsbane samt et nyt musikhus med lydstudie!

Vores nye springcenter byder på 3 stortrampoliner, 2 store springgrave, pomfritgrav, fasttrackbane samt airtracks. På centerets balkon er der et stort udvalg i fitnessmaskiner. Både springcenteret og vores hal kan bruges aktivt af eleverne i fritiden.

Udbud af særlige fag

Cambridge engelsk

Projektklasse, 10. kl.

Valgfag

Der i 10. kl. mulighed for at vælge projektklasse i eller Cambridge Engelsk.

Timeline - se en skoledag

7.00 Morgentur – lille gå tur

7.10 Morgenmad

7.50 Undervisningen starter

9.45 Morgensang og formiddagspause

10.15 Undervisningen fortsætter

12.10 Middagsmad

12.30 Middagspause

13.30 Linjefag eller valgfag begynder. To eftermiddage har vi forinden 1-2 alm. undervisningstimer. To eftermiddage er der fællesgymnastik.
Èn eftermiddag om ugen har du fri fra kl. 15.20

17.20 Undervisningen slutter

17.30 Aftensmad

18.00 Oprydning/områderengøring periodevis for eleverne

18.30 Lektietime – du kan få hjælp til lektier og afleveringer i lektiecafeen

19.30 Aftenarrangement og fritid

21.30 Aftenkaffe

22.00 Alle skal være på deres egne gange

22.30 Vagtlærerne siger godnat

23.00 Lyset skal slukkes på værelserne

Oplevelser

Skitur
“Fuld fart og hamrende sjovt” I de seneste år har vi været på en uges skitur i Østrig. Det er altid en helt særlig oplevelse, når undervisningen foregår på en piste på en bjergtop. Uanset om du er nybegynder eller øvet skiløber, får du hver dag undervisning, så du kan dygtiggøre dig.

Weekender
Vi lægger vægt på, at en efterskole er en syv-dages-skole, og at du udnytter denne mulighed for at være sammen i andre sammenhænge end blot de undervisningsprægede. I weekenden oplever mange, at de finder nye venner, da du her er sammen med de andre på en helt ny og anderledes måde.

Gymnastikdage
Har du altid eller aldrig lavet gymnastik før – BARE ROLIG – vores dygtige gymnastiklærere skal nok få dig lært nogle nye spring, trin og takter, som du selv vil blive overrasket over, at du kan.

“Lærerne satte rammerne, men vi lavede billedet. Alt hvad vi kom for at give og få, dele og elske og slås. Blev på et år det vi levede på, fællesskab fødes når jeg bliver til os. Og vi vandrer med Helios.”

“På efterskolen blev jeg for første gang en del af et rigtigt fællesskab. Et sted hvor jeg føler mig 100% tryg ved at være åben og frygtløs som aldrig før.”

“Vi startede som ukendte, generte og endte som familie”

Videre til værktøjslinje Log ud