Ekstra undervisning og social støtte

Elever med særlig behov kan få ekstra støtte, hvis der er aftales mellem forældrene og skolen. Støttetimerne placeres normalt i elevens fritid, og ydes af pågældendes faglærer. Generelt kan alle elever med behov for ekstra støtte benytte vores lektiecafe, der er åben hver dag fra kl. 18.30 – 19.30.

Social støtte ydes af kontaktlærerne i form af særlig vejledning/mentorskab. Det kan være behov for støtte til at strukturere din dag, lektier, tale ugen igennem, pakke tasken og få overblik over opgaver, relationer og konflikter.

Eksempel på inklusionsaftale:

Inklusionsaftale for XX XX har brug for støtte i faget dansk. Målet er, at han i løbet af skoleåret 2016-2017 skal blive bedre til at læse og stave, samt at skrive, således at han kan blive i stand til at påbegynde en STX-uddannelse i Skive i august xxxx
Dette kan ske gennem 1 – 2 timers yderligere specialtilrettet undervisning om ugen i dansk, ekstra hjælp tril skriftlige afleveringer samt daglig deltagelse i lektiecafe. XX har desuden brug for støtte til social inklusion og deltagelse i efterskolelivet generelt. Dette skal ske gennem en fast mentor, og mindst en ugentlig samtale om trivsel og opfølgning på lektier, struktur og planlægning af hverdagen.

Forældreunderskrift: ____________Elevunderskrift___________Lærerunderskrift___________
FodboldRytmisk gymnastikSpringFitness AdventureEsportMusikDesignAnimation MediedesignVærksted
Vicki Andersen
Dansk, samfundsfag og engelsk