Tilmelding og brochure

Overvejer du at tilmelde dig Salling Efterskole?

Ønsker du at tilmelde dig, kan du udfylde formularen nederst på siden og trykke på "Send" Når vi har modtaget indmeldelsen, behandler vi dine oplysninger og sender dig en bekræftelse.

Vil du gerne se skolen, inden du beslutter dig, er du naturligvis velkommen til det. Vi kan - næsten - altid klare et besøg.
På en rundvisning vil du få en god og klar fornemmelse af efterskolelivet og hvad vi forventer af dig samt kan tilbyde dig.

Under boksen "Book besøg" kan du ønske en uforpligtende rundvisning eller ring evt.

Du kan også sende en mail til Leif@Salling-Efterskole.dk med din adresse og få tilsendt vores brochure og tilmeldingskort.

Brochuren kan også ses elektronisk ved et klik på boksen "Se brochure"

Fra Himmerland
Hvis du er elev på Salling Efterskole og bor i Himmerland eller Nordjylland, kan vi køre dig til færgen Hvalpsund - Sundsøre fredag eftermiddag og hente dig dér igen søndag aften.

Der er busforbindelse med Linie 100: Hvalpsund - Nibe - Farsø - Aalborg For person, der kommer andre steder fra, stopper bus 40 lige udenfor skolen.

Elevens navn
Postnr. og by
Bopælskommune:
CPR-nummer
*
Jeg ønsker at blive indskrevet til skoleår:
Linjefag:
*
2. Linjefag: Hvis du ønsker 2 forskellige linjefag i løbet af skoleåret skal du skrive det andet her:
Familiens email:
*
Ved udfyldelse af mailoplysninger for en af forældrene her, modtager du en kopi af indmeldelsesoplysningerne.
Faderens navn:
Postnummer og by: