Elevværelser

Elevfløje

Elevfløjene er bygget i hhv. 1985, 1994 og 2007. På alle værelser/gange er der trådløst netværk.

De fire elevfløje fra 1985 og 1994 er identiske og består i alt af 37 db. værelser og fire 4-personersværelser.

Der er toilet og håndvask til alle værelser og bad på alle gangene. Baderummet er opdelt i rum adskilt fra hinanden. På hver gang er der også en åben integreret fællesstue. Skolen har også nyere elevfløje, hvor der både er toilet og bad på alle værelser.

På de seks identiske elevfløje fra 2007 er 36 dobbeltværelser. Her er der både bruseniche, toilet og håndvask til de enkelte værelser. Desuden er der en hyggelig fællesstue med bord og sofagruppe samt te-køkken.

Eleverne bor kønsvis sammenpå værelset, mens gangene både kan være ren kønsopdelt og andre med blandet køn.
Forinden starten på efterskolen, vil du blive spurgt om du foretrækker at bo på en kønsopdelt gang eller blandet gang.
Du kan ønske at bo på en gang, hvor der både er drenge og piger.
Vi kan derimod garantere, at et ønske om bo på en ren gang med samme køn vil blive opfyldt.

Tilbage til gå på opdagelse