Elevfløje og udearealer

Vi har to typer af elevfløje.
Elevfløjene fa 2007, består af elevhuse med 36 dobbeltværelser
På hver gang er der 6 dobbeltværelser.
Alle værelserne på elevføjene fra 2007 er med eget bad og toilet. Desuden er der en hyggelig fællesstue med bord og sofagruppe samt te-køkken.

De fire andre elevfløje fra 1985 og 1994 er identiske og består i alt af 37 db. værelser og fire 4-personersværelser.
På disse elevfløje er der toilet og håndvask til alle værelser samt fællessbad på alle gangene. Baderummet er opdelt i rum adskilt fra hinanden. På hver gang er der også en åben integreret fællesstue med sofagruppe og bord samt te-køkken.

På alle værelser er der adgang til det trådløse netværk.

Eleverne bor kønsvis sammenpå værelset, mens gangene både kan være ren kønsopdelt og andre med blandet køn.
Forinden starten på efterskolen, vil du blive spurgt om du foretrækker at bo på en kønsopdelt gang eller blandet gang.
Du kan ønske at bo på en gang, hvor der både er drenge og piger.
Vi kan derimod garantere, at et ønske om bo på en ren gang med samme køn vil blive opfyldt.

Tilbage til gå på opdagelse

De 36 værelser er fordelt på 3 huse med hver 2 "afdelinger" Fællesstuerne er integreret i gangarealet I fællesstuerne er der altid plads og tid til hygge

Hallen set fra det grønne område