Det siger eleverne - "Vores" Salling Efterskole

Et efterskoleår byder på rigtigt meget, der ikke kan beskrives, men skal opleves.

Hvad du får ud af et skoleår på Salling Efterskole er svært at forklare kort. Som udgangspunkt er vi vidt forskellige.  Alligevel kan du måske få en fornemmelse, når du besøger skolen, får en rundvisning eller ser vores opvisning. Vi tilbyder linje- og valgfag for enhver smag (idrætslig, kreativ og musisk) Men med et topmoderne springcenter på hele 800 m² kan du blive ekstra skrap til spring og gymnastik, uanset om du nogensinde før har dyrket netop den sportsgren.

Fagligt og socialt har du mulighed for at blive den bedste version af dig selv på Salling Efterskole. Faktisk har flere af os aldrig dyrket gymnastik før, så forestil dig lige vores rejse sammen. Hvor sjov og hård den har været, og hvor vildt den har styrket vores udvikling og fællesskab.

Her er nogle udpluk fra elever, der har skrevet om deres oplevelser af Salling Efterskole:

"...Jeg valgte Salling, fordi skolen både har gymnastik på rimeligt højt niveau, men jeg valgte også fordi det boglige niveau er højt. Salling er kendt for sjove opvisninger, som jeg bare blev fanget af..."

"...Jeg valgte Salling Efterskole på grund af stedet og mulighederne. Jeg havde hørt meget godt omkring skolen fra tidligere elever, og jeg så den derfor an til Efterskolernes Dag. Her fandt jeg ud af, at skolen besidder rigtig mange forskellige tilbud - både en del sport, men også kreative fag. Derudover så synes jeg, at skolen er enormt hyggelig, med alle de fine gange og fællesarealer rundt omkring på skolen. Det er noget helt specielt, som man ikke oplever på samme måde, andre steder..."

"...tidligt på året fik jeg nogle venner, der hjalp mig med at øge min selvtillid...Jeg havde ikke rigtig passet ind før, men på efterskolen blev jeg for første gang en del af et rigtigt fællesskab...et sted hvor jeg føler mig 100% tryg ved at være åben og frygtløs som aldrig før...blev for første gang, rost for alvor med, at jeg havde et musikalsk talent.... Vi har alle sammen så mange oplevelser som slet ikke kan beskrives..."

"...Jeg synes, det var vildt udfordrende at skulle snakke med så mange mennesker, som jeg aldrig før havde mødt, selvom jeg plejer at være meget åben og udadvendt. Heldigvis var det ikke så svært, som jeg frygtede, og hurtigt fik vi opbygget nye stærke venskaber...der gik ikke lang tid, før vi fik det som en lille familie..."
"...Jeg har lært så mange nye mennesker at kende på en helt anden måde, end man har været vant til før. Der vil vel altid være udfordringer at komme igennem, når man beslutter sig for at tage på efterskole. En udfordring for mig var give slip og at turde lukke op og lade folk lære mig at kende for alvor. Ikke kun de sider som jeg gerne ville vise frem, men også alle mine fejl. Da jeg overvandt den udfordring og accepterede mine egne skævheder, kunne jeg pludselig se de andres og se ud over dem. Det er sådanne ting, som giver den tæthed, man har fået med sine venner og veninder Man fornemmer tydeligt, at lærerne vil os og interesserer sig oprigtigt for os. Det skaber en rigtig god stemning, som alle de kommende elevhold også fortjener..." 
 
"...Vi startede som ukendte, generte og endte som familie...lærerne er ikke bare lærere for os. De er vores venner, som man kan pjatte, spille og ha det sjovt med...de snakker med os, som om de er teenager også, og bare ved, hvordan vi tænker. Lærerne satte rammerne, men vi lavede billedet...Udover den kæmpe familie vi har fået, så har vi hver især også fået en lidt mindre familie i form af vores kontaktgrupper... Jeg er glad for at kunne stå her, og være bevidst om, at jeg nu er bedre rustet til at komme videre, men velvidende om at jeg må sige farvel til noget, som har været min hverdag" ”alt hvad vi kom for at give og få, dele og elske og slås. Blev på et år det vi levede på, fællesskab fødes når jeg bliver til os. Og vi vandrer med Helios...”

En lille film om fællesskabet


Andre har også beskrevet deres oplevelser igennem en sang, de selv har skrevet (lyt til teksten)
 
 
FodboldRytmisk GymnastikSpringFitnessAdventureMusikDesignAnimationMediedesignVærksted
image description
Leif Lundsgaard
Forstander
KALENDER
4 nov 2019
8 nov 2019
20 dec 2019
16.00 - ca. 17.30
10 jan 2020
Eftermiddag til Eftermiddag
8 feb 2020
17 feb 2020
21 feb 2020
7 apr 2020
9 apr 2020
22 apr 2020
28 maj 2020
30 maj 2020
27 jun 2020
Salling Efterskole Nørreallé 1a, Jebjerg 7870 Roslev kontor@salling-efterskole.dk © 2019 Webdesign & CMS by MCB Denmark